Buiten Oefenen

Buiten oefenen - Voorjaar / zomer

Het is fijn om buiten Tai Chi te oefenen. Het wordt een les in de buitenlucht. We gaan dat doen als het weer het toelaat. We doen het niet  vaak, dus probeer de data vrij te houden.

Voor wie?

Voor iedereen die bij mij op les zit of les heeft gehad, maar het weer eens wil doen.
Ben je beginner en ken je de vorm tot cross hands, dan kun je ook meedoen. Het eerste uur oefenen we voornamelijk het eerste deel van de vorm. Het tweede uur oefenen we de vorm vanaf cross hands. Voor beide uren bestaat het programma uit vorm, meditatie en wat push-hands oefeningen.

Praktisch:

Dag: Zondag
Tijd: 09.30 – 11.30 uur

Locatie: Grasveld op terrein van de Lasenberg. Als de locatie wijzigt zal ik iedereen, die zich heeft opgegeven, daarvan op de hoogte stellen.

Verzamelen: bij de ingang 's Heeren Loo-Lasenberg aan de zijde van de Hellingweg 1, Soest. Je kunt zelf met de auto of de fiets naar binnen. Wel graag rustig rijden want het is prive terrein.

Prijs: € 10,00 per keer voor de 2 uur en € 5,00 per keer voor het eerste uur. Graag ter plekke contant te voldoen.
Minimum aantal deelnemers: 5 deelnemers, dus moedig elkaar aan om te komen!

Data:

voorjaar

data volgen nog

 

Opgeven:

Wil je per mail aangeven of je mee wilt doen?
Als je echt niet kunt, kun je per keer afmelden, liefst per WhatsApp of sms. Geef je bij aanmelding door wat je mobiele nummer is en of je ook WhatsApp gebruikt?

Wat als het weer slecht is?

De beoordeling zal ik doen op basis van het weersbericht. Soms is het koud, maar dat hoeft ons niet tegen te houden. Lekker warm kleden kan altijd.
Als het regent, kunnen we naar binnen in de sportzaal van de Lasenberg.

Annulering:
Als het onverhoopt niet door kan gaan, zal ik iedereen die zich heeft aangemeld een WhatsApp of sms sturen op zondagochtend vóór 8.30 uur.

 

Kalender-pen

Introductieles Tai Chi Chuan

eind juni 2022 - 19.00 uur

 14 september 2022 - 19.00 uur

St. Theresiastraat 16
Soest

Mail informatie Tai Chi